PRIJAVA


Pozabljeno geslo?
Še nimate računa? Registracija
Splošni pogoji

NAROČANJE
V trgovini D&B Trade d.o.o. se izdelke kupuje samo preko spleta (Interneta). Vse izdelke, ki so na zalogi je mogoče videti v poslovnih prostorih podjetja.

V primeru, da želi kupec izdelke prevzeti osebno v našem podjetju mora predhodno opraviti nakup v spletni trgovini in izbrati osebni prevzem.

Oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila ali preklica lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo, vse dokler ne dobi e-poštnega sporočila "potrditev naročila". Ko kupec prejme e-poštno sporočila "potrditev naročila" preklic ni več mogoč. Podjetje D&B Trade d.o.o. si v primeru, ko ugotovi, da pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila, ki se lahko izvede pred obvestilom "potrditev naročila".

DOBAVA
Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Glede na izbrani način prevzema lahko blago dvignete na sedežu naše trgovine ali pa vam ga dostavimo z dostavno službo. Blago lahko prevzamete v obratovalnem času podjetja oz. po dogovoru. Dobavni rok za izdelke, ki so na zalogi je dobavni rok 2 delovna dneva. Za izdelke, ki niso na zalogi, pa je dobavni rok do 2 meseca. Pri vsakem podrobnem opisu izdelka je naveden tudi zaloga oz. rok dobave. Dobavni rok začne teči po prejemu plačila oz. z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "poslano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure začne, dobavni rok veljati z istim dnem drugače z naslednjim delovnim.
Za uspešen nakup ni pogojenega minimalnega zneska.

PREVZEM - DOSTAVA
- Dostava na vaš naslov
V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalni košarici in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Znesek dostave je enoten in znaša 3,80 EUR. Ob prevzemu obvezno podpišite spremne dokumente . Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

STROŠKE POŠILJANJA PLAČA KUPEC pri naročilu in sicer:

0 - 3,90 kg - 3,80 EUR

nad 3,90 kg- dostava BREZPLAČNA

osebni dvig - dostava se ne zaračunava


- Kadar znesek nakupa poravnate preko bančnega nakazila (predračuna) in izberete dostavo naročenega na vaš dom, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "poslano" (kadar je izdan do 12. ure, drugače z naslednjim delovnim dnem). Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka: 2 delovna dneva za izdelke na zalogi in do 2 meseca delovnih dni za izdelke, ki niso na zalogi. Kupnino morate poravnati v 48 urah od prejetja obvestila »potrditev naročila«. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani dobite e-poštno sporočilo "poslano", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

- Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "poslano" (kadar je izdan do 12. ure, drugače z naslednjim delovnim dnem). Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka: 2 delovna dneva za izdelke na zalogi in do 2 meseca delovnih dni za izdelke, ki niso na zalogi. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko z naše strani dobite e-poštno sporočilo "poslano", pomeni, da smo vaše naročilo predali dostavni službi.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu. V primeru plačila po povzetju kupec poleg stroška nakupa (odkupnine), plača še strošek nakazila odkupnine

- Osebni prevzem na sedežu podjetja
Osebni prevzem naročenih izdelkov v našem podjetju je na voljo le pri plačilu v gotovini ali pa s predplačilom po izdaji e-poštnega sporočila "poslano".  Svoje naročilo prevzamete na sedežu podjetja: D&B Trade d.o.o., Carja Dušana 14, 1000 Ljubljana v času PON.-PET.:8.00 do 14.00 oz. po dogovoru. Sobote in prazniki  - zaprto. Za blago, ki ga ob vašem naročilu ni na zalogi, začne teči dobavni rok, ki je določen ob vsakem izdelku, od izdanega e-poštnega sporočila "potrditev naročila". O datumu prevzema blaga, ki ni na zalogi, vas bomo obvestili naknadno. Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali banke in izberete osebni prevzem, lahko izdelke, ki so na zalogi, prevzamete po izdaji e-poštnega sporočila "poslano«. Kadar se pri nakupu preko spleta odločite za plačilo na sedežu trgovine, bomo naročeno blago hranili 48 ur od izdanega e-poštnega sporočila "poslano". V primeru, da se kupec v 48 ur ne oglasi v trgovini, bo nakup zavrnjen, naročeno blago pa je zopet na voljo za prodajo.

NAČIN PLAČEVANJA
- Plačilo z gotovino po povzetju
Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino po povzetju podjetju, ki vam dostavi blago. V tem primeru izbire dostave na vaš naslov ste dolžni poravnati še strošek odkupnine, ki ga plačate dostavnemu podjetju. Kadar pri plačilu z gotovino izberete tudi dostavo na vaš naslov, začne z izdajo e-poštnega sporočila "potrditev naročila" veljati dobavni rok. Glede na dobavni rok vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni poravnati vse stroške , ki so vam bili prikazani ob naročenih izdelkih. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "poslano" je bil vaš nakup predan dostavni službi.

- Plačilo z gotovino na sedežu podjetja
Vrednost nakupa lahko poravnate z gotovino tudi pri prevzemu blaga na sedežu podjetja. V tem primeru nimate stroška nakazovanja kupnine. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "poslano" je bil vaš nakup uspešno zaključen in blago bo čakalo na prevzem na sedežu podjetja. V primeru osebnega prevzema blaga bomo vaše naročilo hranili 48 ur od izdaje e-poštnega sporočila "poslano«. V primeru, da kupec ne prevzame blaga v 48 urah po oddanem naročilu oz. predanem sporočilu »poslano« se nakup zavrne, naročeno blago pa je zopet na voljo za prodajo.

- Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu bo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovan predračun z navodilom za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katerikoli banke, spletne banke, pošte, ...
Pri nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na vaš naslov ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu naše trgovine. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru dostave pri vašem nakupu obračunajo še stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila vam bomo poslali e-poštno sporočilo "poslano". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "potrditev naročila" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki zopet naprodaj. Z izdanim sporočilom "poslano" začne veljati dobavni rok. V kolikor ste se odločili za dostavo na vaš naslov, vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke. V primeru osebnega prevzema lahko na sedežu trgovine prevzamete izdelke na zalogi. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "poslano" je bil vaš nakup predan dostavni službi ali pa ste oz. ga boste uspešno prevzeli na sedežu podjetja.
OPOMBA: V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, Sklic, ...) za plačilo zneska, so podatki naslednji:
Naslovnik: D&B Trade d.o.o., Ljubljana
TRR: SI56 03104-1007254597 SKB
Sklic: 00-(ID naročila)

Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

VRAČILO BLAGA
Če vam blago ne ustreza nas morate o vaši nameri obvestiti po e-pošti v 15 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v nadaljnih 15 dneh od datuma vložitve vaše pisne namere. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni nepoškodovani embalaži in ne smejo biti poškodovani ali uporabljeni. Zraven mora biti obvezno priložena spremna dokumentacija. Izdelke vrnete na naslov podjetja na lastne stroške. Paketov z odkupnino ne sprejemamo. V primeru, da bodo izpolnjeni vsi pogoji vam bomo v 15 dneh vrnili kupnino ali pa po želji zamenjali artikel. Po preteku 15-dnevnega roka od prevzema vračilo blaga ni več mogoče.

GARANCIJA IN SERVIS
Garancijski rok prične teči z dnem dobave ali prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek daje proizvajalec oziroma uvoznik, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Preko podjetja D&B Trade d.o.o. lahko uveljavljate le garancijo za izdelke kupljene pri podjetju D&B Trade d.o.o. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Izdelek, ki se pokvari v garancijski dobi, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni, v kolikor le-to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim. Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali proizvajalcu v najkrajšem možnem času. S tem stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo, ..). Servisno delo in material se obračuna po veljavnem ceniku podjetja D&B Trade d.o.o. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti. Garancijska doba za vse vrste vozičkov je 2 leti. Garancijo lahko uveljavite z originalnim računom ali s kopijo in garancijskim kartončkom. Okvarjeno blago lahko dostavite na sedež trgovine ali na pooblaščeni servis. Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe, mehanskih poškodb, servisnih posegov nepooblaščenih oseb,...

CENE
Cene izdelkov v spletni trgovini so v valuti EUR z DDV (vsebujejo DDV). Podjetje D&B Trade d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI63239817). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne. Spletne cene v spletni trgovini veljajo samo za oddano naročilo preko spletne trgovine na dan opravljenega nakupa.

ROK VELJAVNOSTI PONUDBE IN CEN
Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

SLIKE IN BESEDILO
Slike izdelkov v spletni trgovini D&B Trade d.o.o. so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov in prikazanih barvah ne odgovarjamo.

VAROVANJE PODATKOV
Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo skrbno varovali skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Uporabljeni bodo samo za namen vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

STROŠKI
- Strošek (cena kupljenega izdelka)

- Strošek pošiljanja (tovornina) se plača pri naročilu in sicer:

0 - 3,90 kg

3,80 EUR

nad 3,90 kg

dostava BREZPLAČNA

- Strošek plačevanja po povzetju (odkupnina) se plača dostavnemu podjetju:

           

Do 250 €

1,50 €

Nad 250 € do 500 €

2,20 €

Nad 500 € do 1000 €

3,80 €

Nad 1000 € do 2500 €

8,15 €

Drugih stroškov z vidika naročila, dostave in posredovanja pri odkupnini ne zaračunavamo.

POGODBA (NAROČILNICA)
Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo stranke mu to pošljemo po pošti. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

ZLORABA SISTEMA
Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini, bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

OSNOVNI PODATKI
D&B Trade d.o.o.
Carja Dušana 14
1000 Ljubljana
Slovenia
ID: SI63239817

Davčni zavezanec: DA

Osnovni kapital: 45.030,00 EUR
Številka vložka: 1/09636/00
Temeljno sodišče v Ljubljani

Bančni podatki Št.TRR: 03104-1007254597

IBAN: SI56_0310_4100_7254_597

SWIFT: SKBASI2X

Odprto:
PON.-PET.: 8.00 do 14.00 oz. po dogovoru

Tel.: 01/2347860
Fax: 01/2347867
GSM: 041/825554

E-pošta: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript '; document.write( '' ); document.write( addy_text48334 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

Spletni naslov: http://www.dbtrade.si/

Hvala za zaupanje in nakup v spletni trgovini podjetja D&B Trade d.o.o.

 

©2009 D&B Trade d.o.o.